DUGULÁSELHÁRÍTÁS

Milyen technológiákat alkalmaznak a duguláselhárítók?

Spirálos duguláselhárítás
A köztudatban csőgörénynek is nevezik a spirálos tisztítást. Általában 10, 16, és 22 mm átmérőjű duguláselhárító spirálokat alkalmazunk a lefolyórendszerben fellépő dugulások megszüntetésére. Ezek a berendezések és spirálok nem a hobbi kategóriába tartoznak. A különleges minőségű, edzett acélspirálok rendkívül rugalmasak és szívósak. A duguláselhárító gépek, pedig rendkívül nyomatékos és erős berendezések. A dugulások fajtájának függvényében több fajta fejet (kaparó, gyökérvágó, zsírvágó,  láncos, pengés, tölcséres, flexibilis )lehet a spirálok végére felhelyezni.

Womás csatornamosatás
Más néven magasnyomású duguláselhárítás (womázás). A Woma márka egy fogalom, az ipari nagynyomású tisztítás témakörében. A módszer lényege, hogy nagyon magas nyomású vízzel lesz teljes keresztmetszetben átmossa az eldugult csőszakasz. A víznyomás elérheti a 100-250 bár nyomást is. A womás csatornamosás ott szükséges ahol már a spirálos módszer csődött mondott, mint páldául: iszap, homok, sóder, építőanyag lerakódás a csatornahálózatban. A technológia főként a kültéri rendszerek tisztításában alkalmazható.

Csatornakamerázás
A csőkamerás csatorna diagnosztikai vizsgálatra a beázások és periódikusan ismétlődő dugulások felderítésénél lehet szükség. A csatornakamera hosszú optikai berudaló vezetékkel rendelkezik, így akár 30 méteres szakaszok felderítésére is alkalmas. Általában méterszámlálóval, giroszkópos önbeálló fejjel és videórögzítő funkcióval is rendelkeznek. Leggyakrabban észlelt hibák a csatornahálózatban: építőanyagok törmelék, gyökérbenövés, csatornatörés.

 

Duguláselhárító gyors szolgálatunkat az alábbi településeken végezzük: Budapest, Kunszentmiklós, Tass, Dömsöd, Kiskunlacháza, Dunaharaszti, Taksony, Majosháza, Áporka, Délegyháza, Dunavarsány, Ráckeve, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Makád, Dunaújváros, Rácalmás, Apostag, Dunavecse, Nagyvenyim, Szabadszállás, Szalkszentmárton, Kerekegyháza, Hetényegyháza, Kunadacs, Kunbaracs, Kunpeszér, Kecskemét, Ballószög, Izsák, Orgovány, Jakabszállás, Apaj, Bugyi,

Hívjon most!